Mijn persoonlijke missie is om mensen te leren hoe zij hun tegenslag om kunnen buigen naar verwerking en groeikansen.

Mijn verhaal in een notendop

Als kind groeide ik zonder vader op. Mijn moeder zat in de bijstand. Op school werd ik gepest. Toen ik op mijn veertiende van huis wegliep, kwam ik in opvang- en pleeggezinnen terecht. Op mijn achttiende moest ik van 20 gulden in de maand rondkomen.

Nooit geweten wat ik wilde worden. Ik pakte alles aan. In 1996 kwam ik bij toeval bij de politie te werken. Vanaf 2018 werkte ik als docent Nederlands en mentor in het VMBO. Daarnaast werkte ik als vrijwilligster met laaggeletterden en NT2-ers.

Als ervaringsdeskundige weet ik wat het overwinnen van tegenslag is.
Dit heb ik doorleefd en er mijn vak van gemaakt om anderen hierbij te helpen. Nu is het mijn persoonlijke missie om andere mensen te leren hoe zij hun tegenslag om kunnen buigen naar verwerking en groeikansen.

Mijn kracht ligt in het vergroten van zelfvertrouwen. Als erkende coach help ik mensen vanuit mijn ervaring en expertise bij hun persoonlijke groei.

Mijn visie

Ik werk aan het creëren van een omgeving waarin ieder individu de kracht en middelen vindt om zijn of haar volledige potentieel te bereiken. Daarbij streef ik er ook naar om door middel van persoonlijke ontwikkeling mensen in hun kracht zetten, zodat ze in staat zijn om zelfstandig en met vertrouwen hun eigen pad te bewandelen.

Mijn waarden in de praktijk

Zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid

Mijn doel is om barrières te doorbreken die mensen tegenhouden in hun vooruitgang. Ik leer ze verantwoordelijkheid te nemen over hun eigen ontwikkeling en vergroot het zelfvertrouwen door het aanleren van praktische vaardigheden, die ze zowel in hun persoonlijke als in hun professionele leven kunnen toepassen.

Inclusiviteit en maatschappelijke deelname

Het belang van inclusiviteit en actieve maatschappelijke deelname is in mijn ogen van groot belang. Mijn programma's helpen mensen dichter bij de arbeidsmarkt en de maatschappij te komen door onder andere trainingen in Nederlandse taal, financiële educatie, en sollicitatievaardigheden. Zo vergroot ik niet alleen hun integratie in de samenleving, maar ook hun kansen op de arbeidsmarkt.

Persoonlijke Groei en ontwikkeling

Ik geloof sterk in de kracht van persoonlijke ontwikkeling om levens te transformeren. Mijn focus ligt op het bouwen van een sterke basis voor persoonlijke groei, inclusief het verbeteren van sociale vaardigheden, het vergroten van financiële gezondheid en het versterken van emotioneel welzijn.

Ervaringen van anderen

coaching
Resultaat: Inzicht in eigen handelen
"Irene is een enorm betrokken coach. Ze heeft een verfrissende kijk op zaken en komt tot de kern. Ze vraagt door en heeft veel tools om mijn vragen en problemen inzichtelijk te maken voor mijzelf. Ik voel me op mijn gemak bij Irene en merk dat haar coaching me, door inzicht te creëren, verder helpt."

door Annet

coaching
Resultaat: Vertrouwen in zichzelf
"Ik ben goed in mezelf saboteren en mezelf naar beneden halen. De sessies met Irene zijn confronterend. Iedere keer word er een spiegel voorgehouden. Ik leer niet te twijfelen, maar te doen. En niet meer moeten, maar willen. Na het traject met haar heb ik weer vertrouwen in mezelf. Het voelt alsof ik hele wereld aan kan."

door Wendy

coaching
Resultaat: Eigen plek in mogen nemen
"Niet denken, maar doen! Het zonder vele woorden kunnen en mogen ervaren dat ik mijn eigen plek nog meer mag innemen. Dit is mijn verantwoordelijkheid en de rest laat ik bij de ander. Irene nam me in de rust en vertrouwen, door mezelf het verschil te laten ervaren middels een oefening. Ik voelde het verschil meteen!"

door Nathalie

Mijn vertrouwende partners

Altijd goed voorbereid

Erkende opleidingen

LVSC registercoach

Beroepsverzekering

Bedrijfsverzekering

Email

Volg mij op social media om
up to date te blijven.

info@irenescoachpraktijk.nl
Mail me

Bellen

Snel iets weten?
Een beller is sneller.

+31 6 83333326
Bel of app me

Locatie

Je bent welkom om na afspraak op
locatie langs te komen.

Zomerdijk 9E, 7942 JR Meppel
Bekijk route